standard-title Adenoma de pròstata i prevenció del càncer de pròstata

Adenoma de pròstata i prevenció del càncer de pròstata

Adenoma de la pròstata

La pròstata és una glàndula ubicada sota de la bufeta i que comunica amb el sistema urinari en l’home. La hiperplàsia prostàtica benigna és un augment del volum de la pròstata que es produeix amb major freqüència en homes més grans de 50 anys. Pot provocar dificultat per orinar o necessitat freqüent per fer-ho, especialment durant la nit, un raig dèbil d’orina i la necessitat d’una micció urgent.

Les solucions de la medicina xinesa

Malgrat ser una malaltia benigna, debilita qui la pateix i sovint obliga a sotmetre’s a una intervenció quirúrgica que comporta el risc de patir impotència. Per aquest motiu molt homes busquen alternatives per tractar i evitar aquesta intervenció. Les plantes xineses, l’acupuntura i la dieta xina constitueixen un recolzament seriós per la majoria d’homes que pateixen aquesta malaltia.

Prevenció del càncer de pròstata

Altrament es possible prevenir el càncer de pròstata amb la medicina xinesa. L’antigen prostàtic específic (PSA) és una substància segregada per la pròstata. El seu augment es relaciona amb l’adenoma de pròstata o de càncer de pròstata. Per tant, és un marcador tumoral. Tractament adaptats en medicina xinesa poder fer retrocedir el PSA i disminuir el risc de càncer de pròstata.

La pròstata és una glàndula ubicada sota de la bufeta i que comunica amb el sistema urinari en l’home. La hiperplàsia prostàtica benigna és un augment del volum de la pròstata que es produeix amb major freqüència en homes més grans de 50 anys. Pot provocar dificultat per orinar o necessitat freqüent per fer-ho, especialment durant la nit, un raig dèbil d’orina i la necessitat d’una micció urgent. Malgrat ser una malaltia benigna, debilita qui la pateix i sovint obliga a sotmetre’s a una intervenció quirúrgica que comporta el risc de patir impotència. Per aquest motiu molt homes busquen alternatives per tractar i evitar aquesta intervenció. Les plantes Xineses, l’acupuntura i la dieta xina constitueixen un recolzament seriós per la majoria d’homes que pateixen aquesta malaltia. Philippe i Thomas tenen excel·lents resultats en aquest camp.

Altrament es possible prevenir el càncer de pròstata amb la medicina xinesa. L’antigen prostàtic específic (PSA) és una substància segregada per la pròstata. El seu augment es relaciona amb l’adenoma de pròstata o de càncer de pròstata. Per tant, és un marcador tumoral. Tractament adaptats en medicina Xinesa poder fer retrocedir el PSA i disminuir el risc de càncer de pròstata.

Que piensan los pacientes de nuestra consulta

Loading…