standard-title Ajuda al tractament del càncer

Ajuda al tractament del càncer

Catalunya_Acupuntura_espoir_cancer

La dificultad del cáncer

Tots sabem que el càncer és una de les malalties més greus i més dramàtiques així com exigent tant en els símptomes de la malaltia com en els afectes secundaris dels tractaments convencionals. Molts pacients busquen solucions complementàries per tal d’augmentar les possibilitats de superar la malaltia així com apaivagar els efectes adversos de la quimioteràpia o la radioteràpia.

la medicina xinesa per ajudar als pacients

La medicina xinesa ofereix tractaments complementaris importants a la medicina convencional en la lluita contra el càncer. Cada vegada és més present en els serveis de canceriologia dels hospitals europeus i americans. Moltes investigacions científiques demostren l’eficàcia de l’acupuntura i de determinades plantes xineses en el tractament del càncer.

Tractament complementaris vàlids

La medicina xinesa es reconeguda com la teràpia complementària més eficaç per recolzar els pacients en aquest proces difícil. L’acupuntura i les plantes xineses ajuden a mitigar els efectes secundaris dels tractaments convencionals, eliminar toxines, millorar el sistema immunològic, promoure els creixement dels cabells, augmenten les possibilitats de curació.

Tots sabem que el càncer és una de les malalties més greus i més dramàtiques així com exigent tant en els símptomes de la malaltia com en els afectes secundaris dels tractaments convencionals. Molts pacients busquen solucions complementàries per tal d’augmentar les possibilitats de superar la malaltia així com apaivagar els efectes secundaris dels tractaments convencionals, drenar toxines, millorar el sistema immunològic, promoure el creixement del cabell, restaurar l’energia i augmentar les possibilitats de recuperació. És un complement indispensable als tractaments mèdics convencionals.

Que piensan los pacientes de nuestra consulta

Loading…