standard-title Alexiane Vinyals Saintespes

Alexiane Vinyals Saintespes

Portrait-Alexiane

Una asistente rigurosa convencida por la medicina china

Es como paciente que Alexiane Vinyals Saintespes descubrió la medicina china. Nacida en Troyes en Francia, comenzó su carrera en la contabilidad. Después de siete años como contable en el Grupo LVMH en París, hizo una pausa en su carrera para construir su familia y se expatría durante cuatro años en Italia para seguir a su marido. Después de estos cuatro años durante los cuales se dedicó a la educación de sus hijos, Alexiane se instala en familia en España. Se dedica al análisis financiero y control de gestión durante unos años en Etud Ibérica, antes de ir a consultar a Philippe Sionneau. Es entonces que descubre los beneficios de la medicina china y decide cambiar de rumbo en su carrera.

L’organitzadora de Calalunya Acupuntura

L’Alexiane va conèixer el Philippe Sionneau l’any 2010. Un any més tard, convençuda que té l’anàlisi i el rigor necessaris per ajudar-lo amb eficàcia en les seves activitats, Philippe la contracta com a assistent a Catalunya Acupuntura. Alhora, amb les seves habilitats de gestió, també està en contacte amb els pacients, organitza l’agenda i coordina totes les activitats de la consulta. L’Alexiane l’acull els pacients i ajuda el Philippe durant la consulta, observant el Philippe Sionneau en el seu treball i observant els resultats que obtén. L’Alexiane ha après a escoltar els seus pacients i a estudiar la seva fisonomia. Gràcies a aquests intercanvis humans ha après més sobre els altres i es coneix més ella. Curiosa per naturalesa, l’Alexiane es forma en medicina Xinesa consultant llibres especialitzats i fent preguntes, seguint els cursos en línia de Philippe Sinneau, així es comença realitzar diverses pràctiques i sentir que també pot aportar benestar als seus pacient.

La satisfacció d’aportar benestar

El dia en que l’Alexiane va posar les mans sobre una pacient que tenia mal a l’esquena i dolors musculars per la malaltia que sofria va tenir una revelació: no tenia les competències per curar però sí per aportar benestar. Convençuda que tenia un potencial de terapeuta, Philippe Sionneau la presenta més tard a Felip Caudet, un dels principals experts en moxa japonesa a Occidentals. Els extraordinaris resultats obtinguts a través de l’escalfor penetrant de la moxa van transportar Alexiane a l’inici d’un fantàstic viatge. Felip Caudet va acceptar formar-la i així ho va fer, dominant aquestes tècniques que requereixen una gran escolta del cos del pacient. Actualment, a més d’acollir els pacients, es dedica amb talent i competència al benestar dels pacients a través de la moxa, cosa que representa per ella un gran assoliment i molta satisfacció.