standard-title Depressió, ansietat, insomni

Depressió, ansietat, insomni

Catalunya_Acupuntura_depression2

Depressió, ansietat, insomni

Depressió, ansietat, insomni i fòbies són malalties mentals molt comuns que afecten a moltes persones. Els divorcis, els conflictes familiars, l’estrès laboral, la pèrdua d’un ésser estimat, l’atur, els deutes, la falta d’harmonia amb la parella, … són moltes les situacions que generen sofriment. El consum d’ansiolítics, antidepressius augmenta constantment i malgrat això les malalties no reculen.

La medicina xinesa per trobar l’harmonia

Molts pacients senten que els antidepressius, els ansiolítics, les pastilles per dormir no són una solució a llarg termini. Volen estar millor, estar en harmonia amb ells mateixos , dormir millor de forma natural. La fitoteràpia xina i l’acupuntura ofereixen solucions eficaces per calmar l’ansietat, promoure el somni, equilibrar les emocions, allunyar la depressió.

OMS: malalties en augment constant

A més segons la OMS, la incertesa i la sensació d’inseguretat generada per la crisi mundial afavoreixen els trastorns emocionals. L’esmentada organització estima que el 12% de la població mundial sofreix trastorns mentals i que molt aviat afectarà a una de cada quatre persones!!! És catastròfic!! El 9 d’octubre de 2008, el Director de la OMS va suggerir que la salut mental ha de ser prioritària en general.

Depressió, ansietat, insomni i fòbies són malalties mentals molt comuns que afecten a moltes persones. Els divorcis, els conflictes familiars, l’estrés laboral, la pèrdua d’un ésser estimat, l’atur, els deutes, la falta d’harmonia amb la parella, … són moltes les situacions que generen sofriment. A més segons la OMS, la incertesa i la sensació d’inseguretat generada per la crisi mundial afavoreixen els trastorns emocionals. L’esmentada organització estima que el 12% de la població mundial sofreix trastorns mentals i que molt aviat afectarà a una de cada quatre persones!!! És catastròfic!! El 9 d’octubre de 2008, el Director de la OMS va suggerir que la salut mental ha de ser prioritària en general. Molts pacients senten que els antidepressius, els ansiolítics, les pastilles per dormir no són una solució a llarg termini. Volen estar millor, estar en harmonia amb ells mateixos , dormir millor de forma natural. La fitoteràpia xina i l’acupuntura ofereixen solucions eficaces per calmar l’ansietat, promoure el somni, equilibrar les emocions, allunyar la depressió. Milions de persones en tot el món confien en la medicina xina per trobar l’harmonia.

Que piensan los pacientes de nuestra consulta

Loading…