standard-title Dolor

Dolor

Catalunya_Acupuntura_douleur2

Dolor articular, tendinitis, artrosis, cervicàlgia

Aquestes patologies afecten la qualitat de vida de les persones que la sofreixen. Malgrat això tots volem viure amb harmonia en el nostre cos amb la finalitat de complir les nostres obligacions diàries amb comoditat. Amb l’acupuntura, la moxa i la fitoteràpia xinesa, disposem de solucions molt eficaces, sense efectes secundaris.

Mal a l’esquena, lumbàlgia i ciàtica

  • Molt eficaç
  • Cap efecte secundari
  • Mètodes naturals
  • Tractament individualitzat

Teràpies reconegudes per la OMS

Les solucions mèdiques convencionals pel tractament del dolor són sempre eficaces i de vegades mal tolerades pels pacients. A través de l’acupuntura, el massatge xinès i la fitoteràpia xinesa, disposem de solucions molt eficaces, sense efectes secundaris i reconegudes per l’Organització Mundial de la Salut.

El dolor articular, tendinitis, artrosi, dolor d’esquena, lumbàlgia, dolor al coll, ciàtica, …etc. afecten la qualitat de vida de les persones que el sofreixen. Les solucions de la medicina convencional no són sempre eficaces i, a vegades mal tolerades pels pacients. Malgrat això tots volem viure en harmonia en el nostre cos amb la finalitat de complir les nostres obligacions diàries. A través de l’acupuntura, el massatge xinès i la fitoteràpia xinesa, disposem de solucions molt eficaces, sense efectes secundaris i reconegudes per l’Organització Mundial de la Salut.

Que piensan los pacientes de nuestra consulta

Loading…