standard-title Dolors menstruals i menopausa

Dolors menstruals i menopausa

Catalunya_Acupuntura_menstruation

Dolors menstruals i menopausa

Les menstruacions i l’acabament de la menstruació (menopausa) és un calvari per moltes dones fins el punt d’impactar de forma significativa a la qualitat de vida. Moltes no troben solucions. Malgrat tot, els agradaria alliberar-se del dolor menstrual, els símptomes que acompanyen la menopausa. Existeixen solucions naturals en la medicina xinesa.

La medicina xinesa: un benefici per les dones

Els trastorns ginecològics constitueixen una de les més grans indicacions d’aquest art mèdic. Les nostres pacients estan encantades amb els seus tractaments. Vostè pot també beneficiar-se de de solucions naturals com:

  • L’acupuntura
  • La moxa
  • Les plantes xineses
  • La dietètica xinesa

Les malalties ginecològiques

Les dones poden tenir una vida ginecològica “harmoniosa” a través de les diferents teràpies de la medicina xinesa. L’acupuntura, la moxa, les plantes xineses, la dietètica xina poden proporcionar alleugeriment a : el dolor menstrual, el síndrome premenstrual, el síndrome menopàusic, el quist benigne de mama o d’ovari, els miomes uterins, endometriosis, micosis vaginal (Càndida, albicans, Chlamydia…) etc.

Les menstruacions i l’acabament de la menstruació (menopausa) és un calvari per moltes dones fins el punt d’impactar de forma significativa a la qualitat de vida. Moltes no troben solucions. Malgrat tot, els agradaria alliberar-se del dolor menstrual, els símptomes que acompanyen la menopausa, quist benigne de mama o d’ovari, fibroma uterí, endometriosis, micosis vaginal, etc. Les dones poden tenir una vida ginecològica harmoniosa . Els trastorns ginecològics constitueixen una de les més grans indicacions de la medicina Xinesa. Les nostres pacients estan encantades amb l’atenció rebuda a Catalunya Acupuntura.Existeixen solucions naturals en la medicina Xinesa.

Que piensan los pacientes de nuestra consulta

Loading…