standard-title Esterilitat femenina i masculina

Esterilitat femenina i masculina

Catalunya_Acupuntura_grossesse

Esterilitat femenina

La infertilitat és un drama real en una relació i pot portar un malestar important. S’estima que la infertilitat és d’origen femení en un 35% dels casos o causada per la incompatibilitat en la parella per causa desconeguda en un 30%. Quan una persona viu aquestes situació tant se valen els percentatges i el que és normal és fer tot el possible per aconseguir un embaràs i tenir un bebé. Tenim solucions serioses per vostè .

Esterilidat masculina

S’estima que la infertilitat és d’origen masculí en un 25% dels casos. És principalment degut a l’oligoespèrmia (recompte baix d’espermatozous) azoospèrmia (absència) astenospèrmia (baixa mobilitat) i/o teratospèrmia (malformacions). L’acupuntura i la fitoteràpia xinesa augmenten la producció, el vigor i la vitalitat dels espermatozous.

Solucions naturals, eficaces i acreditades

La fitoteràpia xinesa i l’acupuntura són particularment conegudes per la seva eficàcia en el tractament de la infertilitat masculina i femenina. Els estudis demostren que l’acupuntura augmenta les possibilitats d’èxit en el cas de la reproducció assistida i en particular en el cas de la fecundació in vitro o la inseminació artificial. Molts pacients van poder donar a llum gràcies a la nostra cura.

La infertilitat és un drama real en una relació i pot portar un malestar important. S’estima que la infertilitat és d’origen femení en un 35% dels casos o causada per la incompatibilitat en la parella per causa desconeguda en un 30%. Quan una persona viu aquestes situació tant se valen els percentatges i el que és normal és fer tot el possible per aconseguir un embaràs i tenir un bebé. La fitoteràpia Xinesa i l’acupuntura són particularment conegudes per la seva eficàcia en el tractament de la infertilitat masculina i femenina. Els estudis demostren que l’acupuntura augmenta les possibilitats d’èxit en el cas de la reproducció assistida i en particular en el cas de la fecundació in vitro o la inseminació artificial. Molts pacients van poder donar a llum gràcies a la cura i seguiment de Catalunya Acupuntura.

Que piensan los pacientes de nuestra consulta

Loading…