standard-title Migranya i mal de cap

Migranya i mal de cap

Alleugerir la migranya i el mal de cap

Malgrat que alguns medicaments són extremadament potents, el dolor continua manifestant-se i en tot cas, no tracten de forma definitiva aquest gran sofriment. Els i les pacients desitgen un alleugeriment que persisteixi per aquesta malaltia. L’acupuntura i la medicina xina són molt eficaces per aquests dos trastorns. La OMS va reconèixer l’acció de l’acupuntura per aquests patologies.

Migranya, mal de cap: fets

Segons estudis recents el 12,5% de la població adulta pateix migranyes i els mals de cap són encara més freqüents. A espanya s’estima que més de quatre milions de persones sofreixen de migranya i molts més tenen mals de cap crònics. El mal pot ser insuportable i impedir portar una vida social i professional normal.

Una teràpia reconeguda per la OMS

L’organització Mundial de la Salut va reconèixer que l’acupuntura és eficaç pel tractament de la migranya. De fet, les plantes xineses també són eficaces per aquest trastorn crònic.

  • Eficàcia provada
  • Cap efecte secundari
  • Mètodes naturals
  • Tractament individualitzat

Segons estudis recents el 12,5% de la població adulta pateix migranyes i els mals de cap són encara més freqüents. A espanya s’estima que més de quatre milions de persones sofreixen de migranya i molts més tenen mals de cap crònics. El mal pot ser insuportable i impedir portar una vida social i professional normal. Malgrat que alguns medicaments són extremadament potents, el dolor continua manifestant-se i en tot cas, no tracten de forma definitiva aquest gran sofriment. Els i les pacients desitgen un alleugeriment que persisteixi per aquesta malaltia. L’acupuntura i la medicina xina són molt eficaces per aquests dos trastorns. La OMS va reconèixer l’acció de l’acupuntura per aquests patologies.

Que piensan los pacientes de nuestra consulta

Loading…