standard-title Philippe Sionneau

Philippe Sionneau

Portrait-Philippe

 

Un verdadero diplomado del Estado chino

Philippe Sionneau estudio la medicina china en Pekin, Fo Shan y Wu Han. Es uno de los pocos occidentales en haber estudiado de manera completa la medicina china en una universidad en China, la Hubei University of Chinese Medicine, de la cual es diplomado. Se trata de un diploma de Estado oficial de la China Popular. Para ser más exacto, posee un bachelor degree que da derecho a practicar la medicina china en cualquier hospital en China. Allí, es considerado como un médico. Es el primer francés en haber obtenido este título en 1994. En la actualidad, tan solo cuatro franceses han conseguido superar el examen universitario y Philippe sigue siendo el único en disponer del diploma nacional chino que le permite ejercer en cualquier hospital en China.

Un escriptor prolífic i un autor apreciat

Philippe Sionneau és un dels escriptors més actius d’occident en medicina xinesa. Ha publicat 25 llibres sobre aquest tema. Aquestes obres estan disponibles en francès, anglès, italià, xec, espanyol i portuguès. Els seus treballs han estat reconeguts tant pel públic professional com pels grans especialistes de la medicina Xinesa. Ha introduït a occident nombroses informacions fonamentals inèdites en nombroses àrees de la medicina xinesa i en particular en fitoteràpia, en dietètica, en acupuntura i en medicina interna. Alguns dels seus llibres són manuals en universitats que ensenyen medicina xinesa als Estats Units (Haz click aquí para ver los libros). El seu primer llibre en castellà va ser publicat l’any 2013. Su primer libro en castellano fue publicado en 2013 (Haz click aquí para ver más detalles).

Un docent reputat, un conferenciant internacional

Philippe Sionneau ensenya amb regularitat a França, però també ha tramès els seus coneixements a Suïssa (Ginebra/Berna) a espanya (Barcelona/Madrid) a Itàlia (Milà) a Canadà (Montreal), als Estats Units (Nova York/Sant Diego), a Brasil (Sao Paolo), a Nova Caledonia (Numea)… El seu talent pedagògic, els seus apreciats coneixements, el seu rigor i energia fan que les seves classes siguin apreciades i jutjades com altament productives per tots aquells que hi participen. Gran apassionat i especialista indiscutible en el seu camp realitza els millors cursos de perfeccionament d’Europa.

Ha estat convidat en nombrosos congressos nacionals e internacionals a França, Canadà, Gran Bretanya i els Estats Units. Alhora també és freqüentment entrevistat per periodistes i col·labora sovint en la redacció d’articles per la premsa de gran difusió com Le Point, Marie France, Santé Magazine, Bio Contact, Ça m’interéresse o per una premsa més especialitzada com poden ser revistes d’acupuntura americanes, angleses, franceses, canadenques i australianes.

Un facultatiu dedicat als seus pacients

La seva principal passió és ajudar i curar a les persones que sofreixen.
Enfoca la seva pràctica mèdica en el diagnòstic diferencial de la medicina xinesa i utilitza l’acupuntura, la fitoteràpia, la dietètica així com el massatge xinès per tractar els seus pacients. També trasmét als seus pacients tècniques simples de preservació de la salut de la medicina xinesa per tal que cada persona pugui incrementar el seu potencial vital per prevenir les malalties i accedir a la longevitat i benestar natural. Després d’haver practicat a França i una mica a Suïssa ha instal·lat la seva consulta a Sitges, a prop de Barcelona, a Espanya. En parlar en castellà, anglès o francès pot rebre pacients tant espanyols com d’altres països. La seva consulta s’anomena “Catalunya Acupuntura”. Haz click aquí para ver las enfermedades para las cuales Philippe Sionneau obtiene a menudo buenos resultados.

Loading…