standard-title Seqüeles per accident vascular cerebral

Seqüeles per accident vascular cerebral

L’accident vascular cerebral (AVC)

L’anomenat “atac cerebral” és una obstrucció o ruptura d’un vas que porta sang al cervell. És una malaltia greu que pot conduir a conseqüències molt serioses. Les més freqüents i discapacitats són l’hemiplegia i l’afàsia (trastorn que afecta a l’expressió del llenguatge oral i escrit i a la comprensió)

Les seqüeles de l’accident cerebral

La majoria dels pacients recuperen la capacitat de caminar (més o menys bé), però el control motor del braç i de la mà s’altera. Una vegada es pateixen aquestes dolències la medicina convencional ofereix poques solucions, malgrat els malats volen fer servir els seus braços, cames, parlar i memòria.

Les solucions de la medicina Xinesa

La bona notícia és que la medicina Xinesa combinada amb la medicina convencional pot ajudar als pacients a progressar per caminar millor, millorar la parla, recordar millor.
A més, aquests tractaments són preventius i poden reduir el risc d’accident vascular cerebral o infart de miocardi. L’acupuntura i les plantes Xineses són decisives per tractar aquests malaltia.

L’anomenat “atac cerebral” és una obstrucció o ruptura d’un vas que porta sang al cervell. És una malaltia greu que pot conduir a conseqüències molt serioses. Les més freqüents i discapacitats són l’hemiplegia i l’afàsia (trastorn que afecta a l’expressió del llenguatge oral i escrit i a la comprensió).
La bona notícia és que la medicina Xinesa combinada amb la medicina convencional pot ajudar als pacients a progressar per caminar millor, millorar la parla, recordar millor.
A més, aquests tractaments són preventius i poden reduir el risc d’accident vascular cerebral o infart de miocardi. L’acupuntura, la dietètica xinesa, les plantes xineses són crucials en aquesta malaltia per millorar la condició del pacient.

Que piensan los pacientes de nuestra consulta

Loading…